Mensen achter Esperto

Over ons

Stephan van Daal en Cindy van Westerloo zijn de drijvende krachten achter ESPERTO. Stephan is met 15 jaar ervaring in de koffiebranche op de juiste plek. Gefascineerd door alles wat met koffie te maken heeft en als gecertificeerd Barista, heeft hij alle kennis in huis om zijn klanten een weloverwogen advies te geven. Of het nu gaat over welke koffie, welke thee of welke koffiemachine het best past bij zijn klant, met een zekere passie en gedrevenheid bedient hij zijn klanten totdat het gewenste resultaat is bereikt.
Ook tijdens het geven van trainingen aan bijvoorbeeld horecamedewerkers is Stephan in zijn element. Zijn enthousiasme en passie voor koffie werkt aanstekelijk en resulteert in goed opgeleid personeel.

Voor de backoffice is Cindy verantwoordelijk. Als financieel manager bij een houtverwerkend bedrijf heeft zij veel administratieve ervaring die zij professioneel en enthousiast inzet om het reilen en zeilen achter de schermen van ESPERTO soepel te laten verlopen.
Zo vormen Stephan en Cindy een geolied team. Een team met een duidelijk doel, zoveel mogelijk koffieliefhebbers kennis laten maken met de beste koffiebonen ofwel hoe kan goede koffie nu echt smaken en hoe haal je de diverse smaaktonen naar boven. En een team met een duidelijke ambitie, van ESPERTO een nog groter succes maken.

Esperto uitproberen? Maak een afspraak